Direct access to content

L’adaptació de dos clàssics de la literatura tanquen el curs 22-23 del taller de teatre

Els grups de teatre de Lleida i Barcelona de +Tu Fundació han posat punt i final a la temporada 22-23 amb la posada en escena de dues adaptacions de clàssics de la literatura.

Els integrants del grup de Lleida han representat “El petit príncep” a l’Aula de Teatre de la ciutat, en una sala plena d’espectadores i espectadors que han dedicat als intèrprets una gran ovació.

Actrius i actors del grup de teatre de Barcelona han interpretat “Somni d’una nit d’estiu” a la sala d’actes del centre cívic La Sedeta davant de multitud de companyes i companys i d’integrants de la Fundació.

Les obres d’Antoine de Saint-Exupéry i de William Shakespeare han estat adaptades pel professor del taller, Ivan Campillo.

Dissenyat com a una activitat lúdica i formativa, el projecte de teatre es desenvolupa actualment a les seus de Barcelona i Lleida. A partir de tècniques teatrals, les persones participants treballen la potenciació de l’autoestima i l’autoconeixement, dos aspectes fonamentals per al creixement personal i l’assoliment de majors nivells d’autonomia.

El projecte de teatre va néixer l’any 2016 a la seu de Lleida, sota la direcció de l’actriu Alícia Pérez i la conducció dels actors Ivan Campillo i Laura Sancho. L’any 2017, el projecte es va implantar a Barcelona i des de llavors compta amb el cofinançament de l’Ajuntament de la ciutat. Un any més tard, es va formar un grup de teatre a Girona, i durant el curs 2019-2020, el de Reus, però van quedar aturats per la pandèmia i encara no s’han reprès.

El grup de teatre de Barcelona ha representat una versió adaptada del clàssic de Shakespeare “Somni d’una nit d’estiu”