Direct access to content

El grup de teatre de Barcelona reprèn les sortides a espectacles culturals

En el marc del projecte “Gaudim del teatre”, els integrants del grup de teatre de La Tutela de Barcelona han reprès les sortides culturals aturades a causa de la pandèmia. “El sopar dels idiotes”, en cartell al Teatre Borràs, ha estat l’obra escollida, després de valorar-ne amb el grup les diferents opcions de la cartellera.

Els comentaris de l’espectacle han estat molt favorables i en general tot el grup ha opinat que els ha fet passar una bona estona. En José Calvente, un dels integrants més veterans del grup de teatre, i la Pilar Vidal, una de les noves incorporacions, han coincidit que “feia temps que no rèiem tant”.

Amb el projecte “Gaudim del teatre”, en marxa des de fa 5 anys, el grup de persones que reben el suport de La Tutela es reuneixen quinzenalment per compartir un espai de lleure on, a partir de tècniques pròpies de l’art dramàtic, es treballen habilitats adaptatives i socials per a afavorir una millor inclusió a l’entorn. Segons l’Arantxa Amice, coordinadora del projecte, “les sortides culturals són una bona forma de posar en pràctica aquests aprenentatges i una oportunitat per a la socialització dels participants”.

El projecte de teatre de La Tutela també es du a terme a Girona, Reus i Lleida.