Direct access to content

Des d’aquest servei atenem a persones amb diversitat funcional, famílies i professionals interessats en conèixer les diferents figures jurídiques de suport.

Informació

Informem i orientem les famílies i els professionals del sector social sobre els tràmits relatius a qualsevol qüestió vinculada a l’exercici de les figures jurídiques de suport i el model d’atenció a la persona.

Acollida

Oferim un acolliment individual a la persona amb diversitat funcional, per orientar-la i oferir-li les diferents opcions de suport.

Proposem un seguiment periòdic a aquelles famílies que han escollit +Tu Fundació de Suport com a primera opció per atendre o donar suport a la persona amb diversitat funcional en el futur.

Trobades de famílies

Periòdicament, reunim petits grups de familiars i compartim coneixements i reflexions sobre temes vinculats al suport, de la mà de professionals experts en acolliment.

Jornades informatives

Organitzem jornades per a les famílies i xerrades a centres, on es tracten amb més profunditat temes d’interès a càrrec d’especialistes en diferents àmbits.

VOLS ASSESSORAR-TE?
CONTACTA AMB NOSALTRES
Informem que les dades que voluntàriament ens proporcioni en el present formulari seran tractades per “La Tutela, Fundació privada catalana tutelar de discapacitats psíquics i persones grans”, amb la finalitat de donar resposta a la seva sol·licitud. Les seves dades no seran cedides a tercers, excepte quan sigui indispensable per la prestació del servei o obligacions legals. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, limitació, portabilitat, oposició i supressió de les dades a través del correu electrònic lopd@mestu.org. Més informació a www.mestu.org/politica-privacitat.