Direct access to content

El taller de teatre 21-22 clou amb l’èxit de l’obra “Mickey i el flautista d’Hamelin”

Després de més de dos anys d’assajos intermitents a causa de la pandèmia, el passat 1 de juny, el grup de teatre de La Tutela de Barcelona, ha representat “Mickey i el flautista d’Hamelin”, al Centre cívic La Sedeta.

L’obra dels germans Grimm ha estat adaptada pel professor del taller, Ivan Campillo, i ha comptat amb la participació dels 13 actors que integren el grup.

Actrius i actors han rebut una gran ovació i s’han mostrat molt orgulloses del resultat i de la bona acollida de l’obra. “M’ha encantat rebre els aplaudiments del públic. Trobo que ens ha sortit molt bé”, ha assegurat l’actriu Pilar Vidal.

El taller de teatre de La Tutela és un projecte que es desenvolupa a les quatre seus, dissenyat com a una activitat lúdica i formativa, en la qual les persones participants treballen la potenciació de l’autoestima i l’autoconeixement, dos aspectes fonamentals per al creixement personal i l’assoliment de majors nivells d’autonomia.

El projecte de teatre va néixer l’any 2016 a la seu de Lleida, sota la direcció de l’actriu Alícia Pérez i la conducció dels actors Ivan Campillo i Laura Sancho. L’any 2017, el projecte es va implantar a Barcelona i des de llavors compta amb el cofinançament de l’Ajuntament de la ciutat. Un any més tard, es va formar un grup de teatre a Girona, i el curs 2019-2020, a Reus.

Després de l’aturada dels tallers a causa de la covid, s’espera que el proper curs es reprengui l’activitat a Girona, Lleida i Reus.

Articles relacionats:
El grup de teatre de Barcelona reprèn les sortides a espectacles culturals
Iniciem el taller de teatre a Reus
Representem l’obra de teatre “El Principito” a la festa d’entitats de Barcelona
Final de curs del taller de teatre