Direct access to content

Iniciem el taller de teatre a Reus

El passat mes de novembre, deu persones que acompanyem a la província de Reus van iniciar un taller de teatre al Cercle Gestalt de Tarragona, conduït per dos terapeutes d’aquest centre i sota la direcció de l’actriu Alícia Pérez.

El taller consta de 12 sessions de pràctica i d’una sessió final on els participants exposaran el treball realitzat durant el curs, a l’igual que fan els participants del taller de Lleida, Barcelona i Girona, que ja porten anys fent aquesta activitat organitzada per la Fundació, havent-se convertit en una valuosa eina per potenciar l’autoestima i el creixement personal dels participants.

Al taller hi participen, d’esquerra a dreta, la Carmen, la Montse, el Luis, la Isabel, el Juan Carlos, l’Àgata i la Sílvia P. També en formen part la Laura, la Sílvia M. i la Lola.