Direct access to content

El grup de teatre de Barcelona surt a veure l’obra “Junior”

En el marc del projecte “Gaudim del teatre”, els integrants del grup de teatre de Barcelona de +Tu Fundació de Suport han anat a veure l’obra “Junior” al Teatre Condal, després de valorar conjuntament les diferents opcions de la cartellera.

Els comentaris de l’espectacle han estat molt positius i, en general, tot el grup ha gaudit de la comèdia teatral protagonitzada per l’actor Joan Pera. La Mari Carme Ribas, una de les integrants més veteranes del grup de teatre, i el Manel Solans, una de les darreres incorporacions, han coincidit que “no hem parat de riure en tota l’estona”.

La sortida al teatre s’ha completat amb un àpat en un local proper al Condal.

Amb el projecte “Gaudim del teatre”, en marxa des de fa 6 anys, el grup de persones que reben el suport de +Tu es reuneixen quinzenalment per compartir un espai de lleure on, a partir de tècniques pròpies de l’art dramàtic, treballen habilitats adaptatives i socials per a afavorir una millor inclusió a l’entorn. Segons l’Arantxa Amice, coordinadora del projecte, les sortides culturals són “una bona forma de posar en pràctica aquests aprenentatges i una oportunitat per a la socialització dels participants”.

Actualment, el projecte de teatre de +Tu també es du a terme a la seu de Lleida.

Els integrants i la coordinadora del projecte de teatre a les portes del Teatre Condal.