Direct access to content

Representem l’obra de teatre “El Principito” a la festa d’entitats de Barcelona

El grup de teatre de La Tutela de Barcelona presenta l’obra de teatre “El Principito” el diumenge 22 de setembre a les 12 h. a la plaça de Catalunya en el marc de la 4a edició de l’Associa’t, el festival on les entitats barcelonines celebrem la Mercè.

La Tutela ha participat a les quatre edicions del festival amb diferents propostes, enguany ens estrenem amb el format teatre. Tretze actrius i actors representaran una versió adaptada de l’obra d’Antoine de Saint-Exupéry.

Sota la direcció de l’actriu Alícia Pérez i guió de l’actor Ivan Campillo, el grup de teatre de La Tutela de Barcelona va estrenar aquesta versió de “El Principito” el passat mes de maig al Centre Cívic La Sedeta per posar punt i final a la 3a. edició del taller de teatre. Al mes de novembre, reprendran les classes del nou curs.

L’Associa’t 2019

Emmarcat dins de La Mercè, l’Associa’t a la Festa arriba el 21 i 22 de setembre a la plaça de Catalunya per convertir-se en el centre neuràlgic de la vida associativa.

Una feina col·lectiva de fins a 275 entitats que oferiran més de 160 activitats distribuïdes per diferents espais de la plaça, moltes d’elles creades de manera conjunta entre diverses entitats.

Ràdio i cinema associatius, espais gastronòmics basats en l’economia solidària, una passarel·la reivindicativa de costura comunitària i els itineraris temàtics per moure’s per la plaça són algunes de les propostes més novedoses d’aquesta edició. T’esperem!

Representarem “El Principito” a l’Espai Plaça Blau de l’Associa’t a la plaça de Catalunya.