Direct access to content

Sortides d’oci en la comunitat

Com ja és tradició, els equips de +Tu Fundació han organitzat sortides i activitats per gaudir de diferents propostes d’oci i fomentar el vincle entre les persones que formem part de l’entitat: persones usuàries, treballadores i voluntàries, així com membres del Patronat.

Durant el segon trimestre de l’any, s’han realitzat sortides a un hotel de la Costa Brava i a un càmping de la Costa Daurada, un dinar amb ball, i una sortida a una masia de Vilanova de Segrià, en les quals hi han participat un centenar de persones.

Com és habitual, les activitats s’han programat amb la participació de les persones i en funció de les seves preferències.

Després de l’estiu estan previstes noves trobades lúdiques i culturals.

Al mes de juny, l’equip de Reus ha organitzat una sortida a un càmping de Sant Salvador amb festa eivissenca inclosa.