Direct access to content

Persones acompanyades, treballadores i voluntàries es retroben en diferents activitats que organitza la Fundació

Després de dos anys de restriccions per la còvid, La Tutela ha reprès les trobades que reuneixen a persones acompanyades, treballadores i voluntàries, així com a membres del Patronat amb l’objectiu de fomentar el vincle entre tothom qui forma part de la Fundació. Enguany, ha estat especialment emotiu el retrobament de persones que no es veien des d’abans de la pandèmia.

Des de la Fundació s’ha organitzat tres dinars, una visita a una granja d’animals, una sortida a la piscina, i una sortida de dos dies a Cambrils. Com és habitual, les activitats s’han programat en funció de les preferències de les persones participants.

Per als mesos de setembre i octubre, La Tutela té previstes noves sortides.