Direct access to content

La Tutela reactiva les activitats presencials de suport a l’autonomia

L’alt percentatge de persones vacunades i les millores en la situació epidemiològica han permès reprendre aquest mes de maig algunes de les activitats presencials de La Tutela, aturades per la irrupció de la Còvid. Després de tants mesos d’aïllament, els retrobaments entre les persones acompanyades ha estat molt emotiu i, de ben segur, impactarà en una millora del seu benestar i salut emocional.

A la seu de Girona, s’ha reiniciat l’activitat de marxa nòrdica. El fet d’estar novament en contacte amb la natura i la represa de la pràctica esportiva és el que més han valorat les persones participants.

A la seu de Reus, s’ha engegat novament el grup de suport d’ajuda mútua, el taller de ioga i el taller de teatre. Aquest darrer, també s’ha reiniciat a la seu de Barcelona, juntament al grup de participació, format per professionals i persones acompanyades, que ens permeten escoltar la seva veu i construir el model de suport conjuntament.