Direct access to content

Final de curs del taller de teatre

El taller de teatre 2018-2019 finalitza aquest mes de maig amb tres obres representades pels grups de Lleida, Girona i Barcelona, i amb trobades d’intercanvi d’experiències entre actors.

El taller de teatre de La Tutela es va iniciar l’any 2016 a la seu de Lleida, sota la direcció de l’actriu Alícia Pérez i conduït pels actors Ivan Campillo i Laura Sancho. L’any 2017, el projecte es va implantar a Barcelona, i un any més tard, a Girona. De cara al curs 2019-2020 està previst iniciar un nou taller a Reus.

Mitjançant el teatre, treballem la potenciació de l’autoestima i l’autoconeixement, dos aspectes fonamentals per al creixement personal i l’assoliment de majors nivells d’autonomia.

A tots els participants, l’enhorabona per la feina feta durant tot el curs.

La mostra de teatre del grup de Lleida va aplegar més d’una cinquantena d’espectadors a l’Aula de Teatre de la capital lleidatana.
Les actrius i actors de Girona van representar “Alícia en el país de las maravillas” en el Centre Cívic Ter. En Llorenç, un dels participants, destacava el suport rebut pel públic, “ens han aplaudit molt i això m’ha fet sentir molt bé”.
El grup de teatre de Barcelona va estrenar l’obra “El Principito” al Centre Cívic La Sedeta davant dels actors i actrius de Girona i Lleida, i de molts altres companys i amics.