Direct access to content

El servei d’informació de +Tu es dona a conèixer a professionals de l’àmbit social de Lleida

Durant el mes d’octubre, els responsables del servei d’informació de +Tu Fundació de Suport han realitzat dues trobades, una a la regió sanitària de Lleida i l’altra al Consell Comarcal del Solsonès, dirigides a professionals de serveis socials, amb l’objectiu de donar a conèixer alguns aspectes teòrics i pràctics del nou marc legal de suport a la capacitat jurídica.

En les sessions han participat una cinquantena de professionals i han comptat amb la presència del Ramon Espachs, responsable de +Tu a la demarcació de Lleida, Olga Moya, responsable del servei d’informació i acollida de l’entitat, i Adriana Jiménez, advocada col·laboradora.

Olga Moya ha destacat l’interès mostrat per les treballadores socials en relació a les implicacions de la nova legislació en la seva tasca. Per Ramon Espachs, el balanç de les sessions també ha estat molt positiu per donar a conèixer la manera de treballar de la Fundació a les professionals de les comarques de Lleida.

Des del servei d’informació de +Tu, s’orienta a les persones que necessiten suport, les seves famílies, la ciutadania i els professionals i estudiants dels sectors social, sanitari, jurídic i altres, sobre els tràmits relatius a qualsevol qüestió vinculada a l’exercici de les mesures de suport i del model d’atenció a la persona de la Fundació.