Direct access to content

Més d’un centenar de persones acompanyades participen en les sortides d’oci organitzades per +Tu Fundació

Entre els mesos de gener i abril, la Fundació ha organitzat diferents activitats d’oci amb l’objectiu de fomentar el vincle entre les persones usuàries i professionals, membres del Patronat, consells assessors territorials i l’equip de voluntariat de +Tu.

Les trobades estan adaptades a les necessitats i preferències de les persones acompanyades i han comptat amb molta participació.

En els mesos de gener i abril, s’ha realitzat una activitat amb gossos especialitzats en l’assistència a persones, amb la voluntat de proporcionar-los una estona de benestar emocional i cognitiu.

A l’abril, un grup de persones grans que reben el suport de +Tu han compartit un àpat i una sessió de ball en una masia de Badalona. Un altre grup ha visitat el Delta de l’Ebre per gaudir d’un passeig en vaixell fins a la Illa de Buda i del típic arròs del Delta. També s’han realitzat sortides culturals al teatre i al cinema amb grups reduïts.

Els equips ja han programat noves propostes d’oci que tindran lloc en els propers mesos.