Direct access to content

+Tu Fundació fomenta la cultura i l’oci inclusius amb la participació activa de les persones usuàries

D’acord amb les preferències de les persones a les quals dona suport, +Tu Fundació ha organitzat diverses activitats culturals i lúdiques durant aquesta tardor a les seus de Barcelona i Lleida.

Aquestes sortides han comptat amb més de 140 participants, entre els quals també s’hi sumen persones voluntàries, treballadores i del patronat de l’entitat.

Obra audiovisual “En Bangkok también hay ratas” al centre Lleialtat Santsenca
Els integrants del taller de teatre de Barcelona i beneficiaris del projectes “Gaudim del teatre” han assistit a aquest espectacle dirigit i protagonitzat per Ivan Campillo, actor i dramaturg responsable del mateix taller.

L’obra combina escenes de teatre, projeccions de testimonis, imatges d’època, música i humor per dramatitzar les lluites veïnals de les dones als barris obrers de Barcelona durant la darrera etapa del franquisme i l’inici de la democràcia espanyola.

La sessió teatral ha clos amb una tertúlia entre el director, les actrius i el públic, amb la participació activa d’alguns membres del taller de teatre de +Tu.

El projecte “Gaudim del teatre” rep el suport i el finançament de l’Ajuntament de Barcelona.

Visita a l’exposició virtual “Tutankamon” i a “Catalunya en miniatura”
Un altre grup de persones usuàries han visitat l’exposició virtual “Tutankamon” al centre d’arts digitals l’Ideal, realitzant un recorregut interactiu per la història de l’antic Egipte. Per la majoria de les persones participants ha estat la primera experiència en el metavers i voldran repetir.

A més, s’ha organitzat una visita al circuit de maquetes de “Catalunya en miniatura”, oferint un viatge per les províncies i comarques del territori per donar a conèixer els edificis i monuments més representatius del país.

Estada de cap de setmana a una casa rural
A Lleida, un grup d’usuaris han compartit amb professionals de l’entitat un cap de setmana en una casa rural ubicada a Sant Ramon, municipi de la comarca de la Segarra.

La sortida ha comptat amb la visita a Montfalcó Murallat, vila d’origen medieval d’alt interès històric.

Amb aquestes activitats, +Tu Fundació de Suport vol proporcionar als participants l’oportunitat de gaudir d’experiències culturals i d’oci enriquidores.

Entre d’altres activitats culturals, les persones usàries de +Tu han visitat “Catalunya en miniatura” durant aquesta tardor.