Direct access to content

Vacances d’estiu a mida

Com cada estiu, bona part de les persones usuàries gaudiran d’estades a diferents indrets de Catalunya, de l’estat i també d’Europa.

Per a l’organització d’aquestes vacances, com ja és habitual, +Tu treballa en estreta col·laboració amb diferents entitats de lleure inclusiu Ratio, Capacitat, Grandalla i ACELL, i ha adequat els seus programes a les preferències de les persones acompanyades.

Algunes persones també faran viatges organitzats des dels seus centres residencials i tallers, mentre que bona part de les persones amb més autonomia contacten amb agències de viatges per planificar les seves vacances estivals.

Enguany, les destinacions més escollides a nivell europeu són Dublin, Porto, i París-Eurodisney. Els indrets més sol·licitats a la península són Santander, Màlaga, i altres habituals de la Costa Brava, la Costa Daurada i el Pirineu gironí.

Un grup de gent gran ha avançat al mes de maig les seves vacances a la platja. Segons l’Eulàlia, una de les persones participants, “ha estat un encert viatjar fora de temporada, menys calor, menys gent i molta més tranquil·litat”.