Direct access to content
El voluntariat de +Tu Fundació de Suport és un programa d’acció directa, compromès amb la nostra missió, que aporta un valor afegit a l’activitat diària.

A continuació, et presentem els diferents programes de voluntariat que actualment oferim. Si vols col·laborar, truca’ns al 93 339 45 36 o envia’ns un correu a voluntariat@mestu.org


Coneix el nostres programes

Acompanyament a la persona

Comparteix el teu temps lliure amb una persona amb necessitats especials, conversant, acompanyant-la en activitats d’oci, entre d’altres. Amb aquest acompanyament afavoreixes les seves relacions socials i la seva inclusió en la comunitat.

Acompanyament col·lectiu

Acompanya un grup de persones amb diversitat funcional, col·laborant en tasques d’animació i dinamització en sortides o activitats d’oci organitzades per la nostra Fundació.

Suport en la gestió

Col·labora en la transformació digital de la nostra entitat, donant suport a l’equip d’administració i comptabilitat en la gestió documental.

Tallers educatius

Vols fer un taller per a persones amb necessitats especials? Envia’ns la teva proposta.

CONTACTA AMB NOSALTRES
Si vols participar en algun programa de voluntariat o tens alguna proposta, envia'ns un missatge i ens posarem en contacte amb tu.
Informem que les dades que voluntàriament ens proporcioni en el present formulari seran tractades per “La Tutela, Fundació privada catalana tutelar de discapacitats psíquics i persones grans”, amb la finalitat de donar resposta a la seva sol·licitud. Les seves dades no seran cedides a tercers, excepte quan sigui indispensable per la prestació del servei o obligacions legals. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, limitació, portabilitat, oposició i supressió de les dades a través del correu electrònic lopd@mestu.org. Més informació a www.mestu.org/politica-privacitat.