Direct access to content

+Tu Fundació commemorarà el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat a Reus amb un taller de lectura fàcil i una taula rodona sobre cultura inclusiva

En el marc dels actes de celebració del Dia Internacional de Persones amb Discapacitat, el proper 1 de desembre a les 11h +Tu Fundació de Suport coorganitzarà amb l’Associació de Lectura Fàcil un taller de lectura dramatitzada a la Biblioteca Central Joan Amorós de Reus, amb la participació de persones usuàries de la Fundació. Els textos que s’interpretaran seran un fragment de l’obra Massa Boira de Manuel de Pedrolo, adaptat a lectura fàcil per Maria Àngels Sellés, i el conte turc La Torre de la Donzella, de Ramon Girona.

A partir de les 18h, en l’acte institucional de commemoració que tindrà lloc al Centre Cultural Castell del Cambrer, la responsable de la seu de Reus, Laura Camacho, responsable de +Tu a Reus, i Luis Ventura, persona usuària de la Fundació, participaran en la taula rodona “Cultura i inclusió”, juntament amb Laia Vidal de l’Associació Lectura Fàcil, i representants d’Apropa Cultura i l’Associació Supera’t.

Ambdues activitats formen part de l’ampli programa que presenta l’Àrea de Serveis a les Persones i Drets Socials de l’Ajuntament de Reus junt amb les entitats que formen part del Consell Municipal de la Discapacitat, del qual en forma part +Tu Fundació, per commemorar el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat.

Programació completa dels actes del Dia Internacional de Persones amb Discapacitat a Reus.