Direct access to content

Renovació de la presidència i la Junta de la Coordinadora Tutelar

La Coordinadora Tutelar ha renovat els càrrecs de la Junta en l’Assemblea General que ha tingut lloc el 10 de febrer. La Sílvia Garcia, gerent de la Fundació Tutelar Acidh ha estat nomenada Presidenta, en substitució de la Dra. Remei Tarragó, que des de juny de 2020 exercia el càrrec en nom de +Tu Fundació de Suport.

+Tu Fundació es manté a la Junta de la Coordinadora amb la participació de la gerent, l’Estrella Vidal, que assumeix una de les tres vicepresidències, i la membre del Patronat, Pepita Cabiscol, com a vocal.

La resta de la nova Junta està formada per representants de la Fundació Tutelar Santa Clara i Via Guasp, que ocupen les altres dues vicepresidències, la Fundació Tutelar de l’Anoia exerceix la secretaria i la Fundació Jaume Batlle Bigas és la nova tresorera. Alzheimer Catalunya i F. T. Acidh assumeixen dues vocalies juntament amb +Tu.

+Tu Fundació ha estat fundadora de la Coordinadora Tutelar i ha ocupat la seva presidència en diverses ocasions.