Direct access to content

La Tutela canvia de marca

Avui, 1 de desembre, iniciem el llançament de la nostra nova marca i La Tutela passa a denominar-se +Tu Fundació de Suport.

Per què canviem?

• Per adaptar-nos a la nova legislació
La nova llei estatal i catalana garanteix el suport per a l’exercici de la capacitat jurídica de les persones amb discapacitat i suprimeix la incapacitació i la figura jurídica de la tutela en persones majors d’edat.

• Per reforçar el nostre propòsit
+Tu posa en primer pla les persones que necessiten suport, la seva voluntat, desitjos i preferències.
+Tu suma totes les persones i institucions que treballen per millorar les polítiques del sector.

Des de l’any 2008, amb l’adhesió d’Espanya a la Convenció sobre els Drets de les Persones amb Discapacitat (CDPD) de Nacions Unides (N.Y. 2006), les entitats abans dites ‘tutelars’ hem promogut la implantació del canvi de paradigma que significa passar d’un model de substitució en la presa de decisions a un altre basat en el respecte de la voluntat i de les preferències de la persona. Ara, amb aquest canvi de nom explicitem la nostra filosofia d’igual reconeixement de les persones davant la llei, dret a l’autonomia i vida independent, la promoció de la voluntat de la persona, i la plena participació a la comunitat.