Direct access to content

La Tutela participa de nou a la Mostra d’Entitats de Voluntariat de Tarragona

Aquest divendres, entre les 10h i les 14h, la Tutela torna a la Plaça Corsini de Tarragona per participar en la 7a edició del Tast Social, la mostra d’entitats del Tarragonès organitzada per la Federació Catalana del Voluntariat Social (FCVS) i que té com a lema “el voluntariat transforma la vida”.

La irrupció de la pandèmia no va permetre celebrar el TAST Social l’any passat però aquest 2021 s’ha recuperat la iniciativa gràcies a l’impuls de la FCVS i el suport de les entitats de voluntariat del territori.

La Tutela ha participat al TAST des dels seus inicis proposant diferents activitats lúdiques. Enguany, per evitar aglomeracions, el TAST només comptarà amb la mostra d’entitats.

Us esperem al nostre estand!