Direct access to content

La Tutela s’uneix al 8è Mercat de Projectes Socials per promoure treballs universitaris que responguin a necessitats reals

Un any més, La Tutela s’uneix al 8è Mercat de Projectes Socials de la URV, una activitat orientada a facilitar la col·laboració entre entitats, estudiantat i professorat universitaris per promoure Treballs de Fi de Grau, Treballs de Fi de Màster i Tesis Doctorals que responguin a necessitats reals.

Aquest any, i a causa de les restriccions de la pandèmia COVID-19, el 8è Mercat de Projectes Socials serà per segona vegada en versió en línia. A través d’un espai virtual els i les estudiants podran consultar tota l’oferta de projectes i visualitzar vídeos explicatius. Cada entitat compta amb un fòrum, on hi poden entrar en contacte, fer consultes i explorar les possibilitats dels projectes presentats.

Més de 50 projectes de tots els àmbits

En total, s’hi poden trobar més de 50 projectes de naturalesa social, cultural i ambiental, d’interès potencial per a titulacions de tots els àmbits de coneixement.

Els projectes proposats per La Tutela posen el focus en investigar tres aspectes: la igualtat de gènere, les conseqüències de la pandèmia i els efectes de la medicalització en les persones acompanyades.

Els fòrums estaran actius des del dimecres 12 de maig de 2021 fins al dilluns 24 de maig de 2021.