Direct access to content

La Tutela forma part del comitè organitzador de la XV Jornada de Voluntariat i Salut

‘El voluntariat en salut: posem la vida al centre’ serà el títol de la XV Jornada de Voluntariat i Salut que organitza la Federació Catalana del Voluntariat Social els propers 27 i 28 de novembre en format virtual. En aquesta edició, La Tutela ha format part del comitè organitzador.

La jornada se centrarà en la importància de les cures en totes les seves formes, un aspecte que s’ha posat més de relleu que mai arran de la pandèmia provocada pel coronavirus. De quina manera el voluntariat de salut està aportant el seu gra de sorra en aquest replantejament de prioritats? De quina manera les cures que fan les entitats de voluntariat cap a persones grans o dependents es poden dignificar?

La XV edició de la Jornada cerca construir respostes col·lectives a aquestes preguntes, tot fent-nos costat en aquests moments tant durs on el treball en xarxa i les relacions horitzontals i solidàries són més necessàries que mai.

Conduïda i moderada per la periodista Clara Sánchez Castro, la jornada es dividirà en 9 webinars on es tractaran diverses temàtiques al voltant de les cures i el voluntariat en salut. La Tutela ha participat en l’organització del webinar El sistema sanitari i el voluntariat en salut després de la Covid19, amb la intervenció de Carles Trallero, president de la Fundació Paliaclinic, Núria Terribas, directora de la Fundació Grífols, i Guillem d’Efak Fullana Ferré, coordinador de l’Estratègia Arts en Salut de l’Institut Català de la Salut.

Trobareu informació detallada dels webinars en el programa de la jornada.

Cal inscripció prèvia per a cada webinar on es vulgui participar. Les places són limitades.