Direct access to content

L’Ana Belén Fernández i el Fernando Cobas a Ràdio Associa’t: “La Tutela és una família”

El passat 27 de setembre, en el marc de les festes de la Mercè, La Tutela va participar en una entrevista en directe en el programa de ràdio de l’Associa’t, la festa de l’associacionisme de Barcelona. El Fernando Cobas i l’Ana Belén Fernández, persones que acompanyem, en van ser els protagonistes, juntament amb la Rebeca Alcaraz, tècnica de comunicació de l’entitat.

El Fernando va parlar de la seva gran afició com a DJ, que ha pogut desenvolupar amb el suport de La Tutela, i com aquesta passió l’ha ajudat a superar els moments més durs del confinament. També va parlar de la seva participació en el grup de teatre de La Tutela i de la seva feina com a responsable de magatzem en una empresa de càtering.

A continuació, l’Ana Belén va parlar de la seva afició per la pintura de pedres i el punt de mitja, dues activitats que l’ajuden a relaxar-se. També va posar de manifest les dificultats que està trobant per aconseguir un lloc de feina i com l’acompanyament de la Fundació la motiva a no rendir-se. Finalment, va destacar la seva faceta com a voluntària a La Tutela, on desenvolupa tasques de suport d’arxiu i centraleta i que li han permès acreditar oficialment tot un seguit de competències.

Per la seva banda, la Rebeca Alcaraz, va parlar sobre el model d’acompanyament de La Tutela, i la necessitat de fer xarxa amb les institucions i la comunitat per tal de fer visible la realitat de les persones amb diversitat funcional i que es puguin sumar en la defensa dels seus drets, sovint vulnerats.

El Fernando i l’Ana Belén participen activament en diferents activitats de La Tutela. A l’Associa’t han col·laborat en diverses edicions com a talleristes o ajudant en l’organització. Durant l’entrevista els dos van manifestar com per a ells La Tutela és una “família”, moment que va ser molt emotiu per als professionals de la nostra entitat.

Trobaràs l’entrevista de La Tutela a partir del minut 22.