Direct access to content

La Tutela torna a presidir la Coordinadora Tutelar

La Dra. Remei Tarragó, vocal del Patronat de La Tutela, ha estat escollida nova Presidenta de la Coordinadora Catalana Tutelar, en l’assemblea general celebrada el dia 11 de juny.

Amb aquest nomenament, la Dra. Tarragó substitueix la Montse Milián, que fins el moment exercia el càrrec en nom de la Fundació Nostra Senyora dels Àngels.

La Dra. Tarragó té una extensa trajectòria professional com a metgessa psiquiatra i psicoterapeuta infantil i juvenil. Està vinculada al sector tutelar des de la seva incorporació al Patronat de La Tutela l’any 2011 i des de fa uns anys també col·labora a la Coordinadora com a formadora.

En el marc de la presentació del pla estratègic 2020-2022, la Dra. Tarragó va destacar la necessitat de donar visibilitat a totes les persones reben suport de les entitats tutelars, d’enfortir la formació dels professionals de les entitats membres i de promoure la difusió de la tasca social de la Coordinadora.

Renovació de càrrecs

La Tutela ha estat fundadora de la Coordinadora Tutelar i ha ocupat la seva presidència en diverses ocasions.

Durant l’assemblea, es van renovar la resta de càrrecs de la Junta. A banda de la presidència, la gerent de La Tutela, l’Estrella Vidal, ocupa una vocalia, i l’Elisenda Copons, responsable d’Organització i Administració de la Fundació, forma part de la secretaria tècnica.

Des del passat 11 de juny, la Dra. Tarragó és la nova presidenta de la Coordinadora Catalana Tutelar.