Direct access to content

Ens sumem al Manifest per una informació accessible durant la pandèmia

La Tutela s’ha sumat al Manifest per una informació accessible durant la pandèmia publicat per l’Associació Lectura Fàcil, de la qual en formem part, i la Federació de persones amb discapacitat intel·lectual de Catalunya Dincat, des d’on reclamen a l’Administració que ofereixi informació accessible a totes les persones.

Tal i com expressa el Manifest, “ens trobem davant d’una situación excepcional. Cada dia es genera informació de gran importància i tota la ciutadania hauria de poder accedir-hi”. Especialment els col·lectius de major risc, com les persones grans i persones amb discapacitat intel·lectual.

Com bé recorda el Manifest, l’accés a la informació és un dret que tenim totes les persones, i que les administracions estan obligades a comunicar de manera clara perquè tota la ciutadania ho pugui entendre.