Direct access to content

Jornada “Acompanyament i autonomia. El dret a la intimitat”, a l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Lleida (28 de novembre)

La Fundació La Tutela organitza la Jornada “Acompanyament i autonomia. El dret a la intimitat”, que tindrà lloc el proper 28 de novembre a l’Il·lustre Col·legi de l’Advocia de Lleida. L’objectiu és oferir un espai de reflexió i debat sobre el valor i els fonaments d’aquest dret, reconegut a la Convenció dels Drets de les Persones amb Discapacitat de Nacions Unides, la importància de la seva promoció en la pràctica professional i el seu impacte en la vida de les persones amb diversitat funcional.

La Jornada constarà de dos espais de diàleg, amb ponents experts i la participació de l’auditori. En el primer, tractarem en una ponència marc “La intimitat: fonament de la felicitat i la llibertat” a càrrec del Sr. Joan Canimas, Doctor en Filosofia. A continuació, en una taula rodona abordarem la situació actual i bones praxis en relació a l’exercici del dret a la intimitat, des de la mirada professional i de les persones que reben suport. L’acte també comptarà amb una mostra de projectes de l’entitat que presentaran diferents persones que reben el nostre suport.

Consulta el programa.

L’aforament és limitat. Les places s’assignaran per rigorós ordre d’inscripció.