Direct access to content

Les trobades nadalenques tornen a la “normalitat”

Després de dos nadals amb restriccions a causa de la pandèmia, +Tu Fundació de Suport ha reprès amb total “normalitat” les tradicionals trobades nadalenques amb les persones usuàries.

Durant el mes de desembre, les professionals de suport han organitzat desenes de dinars, sopars i altres activitats per compartir aquestes dates amb les persones acompanyades. “Aquest any sí que hem pogut celebrar les festes amb tothom. Ha estat emocionant tornar a reunir a persones que feia temps que no es veien”, ha destacat la Carmen Díaz, membre de l’equip de suport.

Totes les persones usuàries han rebut el seu regal i, com ja és habitual, el calendari i la felicitació de l’entitat que, com a novetat, s’ha acompanyat d’una bossa de cotó estampada amb la nova imatge de marca de la Fundació.

Tal i com recorda Díaz, “malgrat que l’any passat es van poder dur a terme algunes trobades, no va ser possible fer-ho amb tothom per les restriccions que encara hi havia als centres residencials i perquè hi havia força gent contagiada de còvid”.