Direct access to content

Els professionals de La Tutela, considerats col·lectiu essencial, ja poden demanar cita per vacunar-se

L’equip de treballadors d’atenció directa de La Tutela, considerat un col·lectiu prioritari en la vacunació contra la Còvid-19, ja ha estat citat a vacunar-se. D’aquesta manera, els professionals amb seu a Barcelona, Lleida, Tarragona i Girona, rebran la primera dosi, una fita desitjada per tots atès que la vacuna permetrà recuperar normalitat en l’acompanyament.

D’altra banda, el 85% de les persones acompanyades ja estan vacunades, gairebé totes amb la segona dosi. La major part viuen en centres residencials i des del mes de gener ja van començar a rebre la primera dosi. El 15% restant són persones que viuen en domicilis i s’acullen al procés de vacunació per franges d’edat.

Amb l’administració de la vacuna contra la Còvid-19, primer a les persones acompanyades i ara a les persones treballadores, s’estan vivint uns dies emotius per a tots. S’espera, així, que a poc a poc es torni a la situació prèvia a la pandèmia.