Direct access to content

Commemorem el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat amb l’Ajuntament de Reus

Amb motiu del Dia Internacional de la Discapacitat, La Tutela ha participat en la iniciativa audiovisual “La veu de les persones amb discapacitat”, promoguda pel Consell de la Discapacitat de la regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Reus.

Aquesta proposta ha comptat amb la realització de 14 vídeos de format curt, on diferents persones ateses per entitats membre del Consell han exposat en primera persona com s’han adaptat i com han viscut la situació de pandèmia.

A partir del seu testimoni, els participants han fet visible la seva capacitat de superació davant l’aïllament i el distanciament social als quals han hagut de fer front.

El Diego del Pilar, persona que acompanyem resident a la ciutat de Reus, ha protagonitzat el vídeo de La Tutela. Del Pilar exposa com ha hagut de modificar algunes rutines del seu dia a dia arrel de la Còvid-19 i manifesta la dificultat de conviure amb la distància social a la qual ens obliga la situació de pandèmia. El proper 17 de desembre, el vídeo s’emetrà per Canal Reus TV en diferents moments de la programació.

Els vídeos de les 14 entitats que hi han participat s’han presentat de forma oficial durant l’acte institucional de commemoració del Dia Internacional de la Discapacitat, que ha tingut lloc el mateix dia 3 de desembre al saló de plens de l’Ajuntament de Reus.

Notícies relacionades
La Tutela s’incorpora al Consell de la Discapacitat de Reus

Twitter