Direct access to content

Escolta’ns diumenge 27 a Ràdio Associa’t

En el marc de les festes de la Mercè, La Tutela participarà de nou a l’Associa’t, la festa de l’associacionisme de Barcelona, en una entrevista a la Ràdio, que s’emetrà en directe diumenge 27 de setembre a les 11.20h des del següent enllaç https://ajuntament.barcelona.cat/acciocomunitaria/ca/la-festa.

El Fernando Cobas i l’Ana Belén Fernández, persones que acompanyem, seran les veus protagonistes, i ens parlaran de les seves vivències en temps de la COVID19, de les seves aficions, treball i experiències de voluntariat a La Tutela així com de la seva participació a l’Associa’t en edicions anteriors. Els acompanyarà la Rebeca Alcaraz, tècnica de comunicació de l’entitat, per donar a conèixer la tasca de la Fundació.

Enguany, la situació provocada per la pandèmia ha obligat a replantejar la tradicional Festa de l’Associa’t a la Plaça Catalunya, i s’han vehiculat una sèrie d’accions associatives de comunicació i sensibilització, entre elles Ràdio Associa’t.

Des de la seva primera edició el 2016, La Tutela ha col·laborat en l’Associa’t, un espai festiu de participació en la comunitat.