Direct access to content

La Tutela s’incorpora al Consell de la Discapacitat de Reus

El passat 23 de setembre, La Tutela es va estrenar com a membre del Consell de la Discapacitat de Reus en la reunió que es va dur a terme al pati del Casal de Joves de La Palma. Laura Camacho, responsable de la seu de Tarragona, va representar l’entitat en un Consell que es va centrar en els efectes del confinament en la població amb discapacitat.

En la reunió, Laura Camacho va exposar els canvis incorporats en la forma de treball de La Tutela a causa la pandèmia, i que s’han fonamentat en el teletreball, les videotrucades a persones que viuen en centres residencials i en l’atenció presencial a les persones que viuen soles en domicilis. Camacho també va destacar que “ha calgut fer molta pedagogia sobre la situació actual i conscienciar de la importància de seguir les mesures higièniques per evitar contagis”.

En el marc del Consell de la Discapacitat, La Tutela participa de forma activa en la comissió de l’organització del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, que se celebra el 3 de desembre. Properament, la Fundació també s’incorporarà a la comissió sobre l’àmbit laboral i a la vinculada a la sexoafectivitat.

La Tutela va acceptar la invitació de la regidora de Benestar Social de l’Ajuntament de Reus, Montserrat Vilella, de formar part del Consell, amb la voluntat de fer xarxa al territori, i comptar amb representació als òrgans de participació municipals.

Laura Camacho, responsable de la La Tutela a la província de Tarragona (asseguda a la cadira del centre), en la seva primera participació en el Consell de la Discapacitat. En primer pla, Montserrat Vilella, regidora de Benestar Social de l’Ajuntament de Reus i presidenta del Consell.