Direct access to content

Celebrem Sant Jordi amb un vídeo molt especial

Davant la impossibilitat de fer arribar en mà la rosa de Sant Jordi a les persones que acompanyem, a causa de l’estat d’alarma, enguany hem transformat la campanya de voluntariat #Unarosaunsomriure en un vídeo que ha permès el lliurament de la rosa de forma virtual.

En la creació del vídeo hi han participat algunes persones que acompanyem, membres del Patronat, persones voluntàries i professionals de La Tutela que han volgut dedicar un gest emotiu i carinyós a totes les persones a les quals donem suport arreu de Catalunya.

En edicions anteriors de la campanya #Unarosaunsomriure hi han participat persones voluntàries de la multinacional d’assegurances AIG i estudiants de secundària del Col·legi Claret del districte de Gràcia de Barcelona, l’Institut Vall de Llémena de Sant Gregori (Girona) i l’Institut Aubenç d’Oliana (Lleida) que, enguany, tot i no participar de forma presencial, també hi són molt presents.

Aquest vídeo també el volem compartir amb totes les persones i institucions del nostre entorn que ens ajuden dia a dia en la nostra tasca d’acompanyament.

Feliç Sant Jordi a tothom! #JuntsEnsEnSortirem