Direct access to content

Instituts i empreses se sumen a la campanya de voluntariat “Una rosa, un somriure”

La campanya solidària “Una rosa, un somriure” ha comptat enguany amb la participació de persones voluntàries de la multinacional d’assegurances AIG i d’estudiants de secundària del Col·legi Claret del districte de Gràcia de Barcelona, l’Institut Vall de Llémena de Sant Gregori (Girona) i l’Institut Aubenç d’Oliana (Lleida).Més de 40 voluntaris s’han desplaçat fins a diferents poblacions catalanes per tal d’entregar la rosa de Sant Jordi a les persones que acompanyem.

Punt de llibre i taller de roses

En Javier Garrido ha estat l’autor de la il·lustració del punt de llibre amb el qual hem obsequiat a les persones que acompanyem, a les famílies vinculades al servei d’informació i acollida i a d’altres persones del nostre entorn.

També hem celebrat Sant Jordi amb l’organització d’un taller d’elaboració de roses en el qual hi ha participat un grup de persones que acompanyem.

La Tutela amb la formació dels joves

En el marc d’aquesta campanya, La Tutela ha fet xerrades divulgatives als alumnes dels tres centres educatius participants. Hem explicat als joves què és una entitat tutelar, quina és la nostra funció social i com treballem.

Gràcies a tots per fer d’aquest Sant Jordi un dia tan solidari.

Persona voluntària de l'empresa AIG lliura una rosa a una persona gran a la qual acompanya La Tutela
“Una rosa, un somriure” va néixer fa tres anys, gràcies a l’acció voluntària de professionals de l’empresa AIG.