Direct access to content

Javi Fernández: “La meva primera medalla, als 55”

Amb el lema “El millor és qui ho intenta”, del 4 al 7 d’octubre ha tingut lloc la XI edició dels Jocs Special Olympics catalans a La Seu d’Urgell i a Andorra la Vella, als quals hi han competit un grup de persones que acompanyem representant diferents clubs esportius.

El Javi Fernández, esportista del club ACELL, ens explica la seva primera experiència a uns Special, on ha aconseguit una medalla de bronze en la modalitat de tennis taula. “És la meva primera medalla, i als 55!”, ha destacat amb satisfacció. “Des de que faig esport, em sento molt millor físicament, amb més energia. L’esport m’ha permès conèixer gent nova, m’ajuda a millorar i a esforçar-me, i a assolir nous reptes. El proper, el torneig de Lleida”.

El Javi va arribar al tennis taula per casualitat. “Vaig començar a fer exercici amb l’objectiu de millorar la meva forma física. Feia gimnàstica a l’ACELL i veia que d’altres companys jugaven a tennis taula. Jo havia jugat de petit, així que em vaig animar”. I el resultat ha estat més que satisfactori.

Enhorabona Javi pel teu esforç de constant superació!

El Javi en un dels partits dels Special on va guanyar la medalla de bronze en la modalitat de tennis taula.