Direct access to content

Participem a la 1a Ruta Enigmàtica Inclusiva de Tarragona

En el marc de la Trobada d’Associacions Socials del Tarragonès (TAST Social), La Tutela dinamitzarà una de les proves de la 1a. Ruta Enigmàtica Inclusiva que s’iniciarà a la Rambla Nova de Tarragona el proper 27 de maig a partir de les 10 h.

La ruta enigmàtica és un esdeveniment lúdic per equips on persones amb diversitat funcional i persones sense discapacitat uneixen els seus esforços per aconseguir un objectiu comú. L’objectiu de la prova és combatre l’estigma de la discapacitat i oferir un espai on tothom pugui mostrar les seves capacitats.

El TAST Social, organitzat per la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS), ofereix un programa complet d’activitats durant tot el dissabte.

Links:
Nota de premsa
Inscripció a la 1ra. Ruta Enigmàtica